a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x [origo]auto: Az volt a baj, hogy egy életre gyártottak autót - egy márkafanatikus a Saab haláláról

[origo]auto: Az volt a baj, hogy egy életre gyártottak autót - egy márkafanatikus a Saab haláláról

Bár a márka sokat vesztett a karakteréből és egyediségéből a GM irányítása alatt, mégis számos rajongói klubja van világszerte, amelyek főleg a GM-korszak előtti modellek köré szerveződtek. Magyarországon 2000 tavaszán alakult az első rajongói klub Saab900 Klub néven. Az alapítót, Égő Ákost kérdeztük, hogy mit szól a márka megszűnéséhez.

2011.12.25

x autoblog: Vége a Saabnak

Egy újabb rövid hír, semmi új info..

2011.12.23

x TotalCar: A kínaiak összeszedik a Saab maradékát

A Saabnak vége, ez most már biztos, de elkezdett fejlesztéseiket folytatni szeretné a cég, amely majdnem megvásárolta a svéd gyárat.
Még az sem kizárt, hogy a Youngman mást is megvásárol a cégből: a márkanév, az üzem és a szerszámok egy része szabad préda lesz a felszámolás során, csak a jelenlegi modellek műszaki megoldásaihoz nem juthatnak hozzá, hisz azok a General Motors tulajdonában vannak. Így akár az is megeshet, hogy egy-két év fejlesztési szünet után visszatér a Saab, új tulajdonossal, új modellpalettával és új reményekkel.
(Phoenix?!..)

2011.12.23

x Igy szeresd a Saabod: De azért.... ;)

Igy szeresd a Saabod: De azért.... ;)

No Para!
(Arc)

2011.12.23

x vezess.hu: A NOHAB után megy a SAAB

vezess.hu: A NOHAB után megy a SAAB

A Saab egy különleges márka, fizetőképes és elkötelezett ügyfelekkel. Így is sikerült csődbe vinni az elmúlt 20 év mulasztásaival és azzal az elképesztő dilettantizmussal, amivel a GM kezelte a portfólióba tartozó márkákat.

2011.12.23

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

Alufelni 16 col-os

1 db. SAAB , gyári , alufelnit keresek , eredeti SAAB 6 1/2 Jx16 OFF 41 , AIS111,SAAB 12785709 -es paraméterek .

További hirdetések