a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Saab Törőcsik - régi szerviz új helyen

Saab Törőcsik - régi szerviz új helyen Törőcsik Gábor nevét sok saabos ismeri. Ha másért nem, akkor azért, mert talán ő az egyetlen szerelő, aki a Saab automata váltóját javítja. Eddig Csepelen rendelt a II. Rákóczi Ferenc u. 354-ben, de idén tavasszal Szigetszentmiklósra költözött.

Az új műhely egyre jobban összeáll, és ha nincs is még minden a helyén, teljes erővel dolgoznak. 430 négyzetméteren, egyszerre akár hét autó javítására szolgáló területen két emelő és egy szerelőakna segíti a munkát. Ha valakinek sajnálatos módon kicsit több ideig kell otthagynia az autóját, az se nyugtalankodjék, mert a kész, illetve a javításra váró autóknak is jut zárt fedett terület. Természetesen - ahogy eddig -, bontott alkatrészek is vannak raktáron.

Az új műhely a régi csepeli telephelytől 10 kilométerre található. A megközelítés elsőre nem egyszerű, térkép vagy GPS nélkül ne vágjunk neki. Majdnem a műhelyig beton út vezet, csupán egy egészen pici szakaszon kell földúton menni.

Pontos cím:
Szigetszentmiklós
Sas utca 49/b.

ÚJ WEBOLDAL: www.saabtorocsik.hu

A telefonszám nem változott:
06-30-411-1660

 - Képek az új műhelyről -

A cikk megjelenése után jött egy észrevétel:
"A Töröcsik cikk egy kiegeszitesre szorul.
Györszentivánon a Heidinger szerviznek is az egyik specialitása (külön üzemreszben) a Saab automata váltok javitása."
 Üdv.: Q


Ez így ígaz, sajnos nem fogalmaztam elég pontosan. Törőcsik Gabi az 1992 előtti OG Saab 900 váltók javításában egyedülálló.

(Égő Ákos)

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

16" lemezfelni+téligumi

16"lemezfelni tèligumival. Antracid szürke, centírozva eladó Saab 9-5 -ön voltak.

További hirdetések